A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Міський голова провів нараду з підготовки заходів до 35 роковин Чорнобильської трагедії.

Дата: 29.03.2021 16:40
Кількість переглядів: 454

Фото без опису

Сьогодні, 29 березня, Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН провів робочу нараду з питань підготовки заходів з нагоди 35 роковин Чорнобильської трагедії.   В нараді взяли участь: Тетяна ГЛУЩЕНКО – голова ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЯ КРОЛЕВЕЦЬКА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ІНВАЛІДІВ СОЮЗ ЧОРНОБИЛЬ УКРАЇНИ, голова Кролевецької райдержадміністрації Наталія СРІБРАНЕЦЬ, заступники міського голови Олег ШПРИНДЕЛЬ, В’ячеслав ЖОВТЯ та керівники структурних підрозділів міської ради.

           Тетяна Іллівна поінформувала присутніх про проблемні питання громадської організації, зазначивши, що на сьогоднішній день на території нашої громади проживає 278 чорнобильців. Гостро стоїть питання пільгового зубопротезування та забезпечення безкоштовними медикаментами.

          За результатами наради міський голова дав доручення своїм заступникам, керівникам структурних підрозділів: до Міжнародного дня пам’яті Чорнобиля, який відзначається 26 квітня - завершити реконструкцію памятного знаку жертвам Чорнобиля. Опрацювати можливість виділення додаткових коштів на медичне забезпечення чорнобильців, зазначивши, що з обласного бюджету на ці цілі було передано 60,3 тис.грн.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь