Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 06.04.2021 09:58
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

2 квітня під головуванням Віктора ЛЕХМАНА відбулося  засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з порядком денним:

І. Про заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів, торфовищ і сільськогосподарських угідь у літній період 2021 року.

ІІ. Про стан протипожежного захисту сільських населених пунктів та утримання і забезпечення місцевих (добровільних) пожежних команд.

ІІІ. Про забезпечення потреб населення та галузей економіки водними ресурсами у разі настання маловоддя.

Під час наради розглянуто основні напрямки роботи служб цивільного захисту населення щодо запобігання виникненню пожеж в екосистемах.

Євгеній Бобров начальник 22 ДПРЧ Управління ДСНС України у Сумській області проінформував про готовність підпорядкованого підрозділу до дій в пожежонебезпечний період 2021 року, так на бойове чергування заступає 8 чоловік та 2 одиниці техніки.

Олександр Жадан в.о. інженера з охорони та захисту лісу                                                          ДП "Кролевецьке лісомисливського господарство" та Роман Касьяненко головний лісничий ДП "Кролевецький агролісгосп" проінформували про готовність сил та засобів, які можливі для залучення гасіння пожеж в екосистемах, а саме 3 пожежні автомобілі та 7 тракторів.

Володимир Неласий начальник місцевої пожежної охорони Кролевецької міської ради проінформував про готовність 15 місцевих пожежних команд, а також зупинився на проблемних питаннях з якими                  з тикаються пожежники.

Віталій Ткаченко головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту виконавчого комітету Кролевецької міської ради зауважив про необхідність уточнення та корегування планів спільних дій служб.

Віктор Ковбаса зазначив, що регіональним офісом водних ресурсів у Сумській області рекомендовано старостам сіл у межах компетенції із залученням фахівців регіонального офісу забезпечити завершення інвентаризації основних акумулюючих  водних об’єктів області; здійснити відповідно до норм чинного законодавства необхідні заходи щодо встановлення права власності на безгосподарні гідроспоруди та, у разі настання маловоддя, вжити заходів щодо ощадливого та раціонального використання водних ресурсів.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь