A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ЩОДО РОЗГЛЯДУ ЗВЕРНЕНЬ У СФЕРІ МІСТОБУДІВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 09.08.2021 10:02
Кількість переглядів: 1892

     Фото без опису

    На виконання вимог абзацу 6 пункту 7-1 Порядку здійснення державного архітектурно – будівельного контролю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2011 року № 553, зі змінами, відділ державного архітектурно-будівельного контролю Кролевецької міської ради повідомляє, що 13.08.2021 року за адресою: м. Кролевець, вул. Грушевського, 19, кабінет №1 відбудеться засідання комісії щодо розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності:

1. Простаков В.А. м. Кролевець вул. Зелена, 32

(найменування юридичної особи/прізвище ім'я по батькові фізичної особи заявника)

     Щодо з питання самовільної забудови на земельній ділянці за адресою м. Кролевець вул. Зелена, 30 замовник будівництва – Марій Микола Володимирович об 10 годині 00 хв.

 

     Відділ попереджає, що у разі неявки замовника або його представника після належного їх повідомлення у спосіб, визначений абзацом шостим цього пункту, заява розглядається без його участі, а у разі неявки заявника розгляд заяви переноситься на іншу дату, про що замовник і заявник повідомляються у спосіб, визначений абзацом шостим цього пункту. У разі повторної неявки заява розглядається без розгляду (абзац 9,10 пункту 7-1 Порядку здійснення державного архітектурно – будівельного контролю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2011 року № 553)

 

 

         Додатково мати при собі документ, що посвідчує особу, у разі участі представника документ, що посвідчує його повноваження (доручення)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь