A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 06.10.2021 08:40
Кількість переглядів: 1525

Фото без опису

Сьогодні, 5 жовтня, відбулося засідання виконавчого комітету Кролевецької міської ради. Провів засідання Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН. В робочому засіданні взяли участь 24 із 33 членів виконкому, працівники структурних підрозділів Кролевецької міської ради.

Члени виконкому розглянули та затвердили 19 рішень.

Начальник КП «АКВАТЕРМО» Віктор ОДНОРОГ повідомив про значне збільшення ціни на газ для бюджетних установ. Таким чином вимушено маємо збільшити тариф на виробництво теплової енергії, транспортування її магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії. Заступник міського голови Олег ШПРИНДЕЛЬ вкотре наголосив про необхідність обладнання всіх навчальних закладів котельнями на альтернативних видах палива.

Фото без опису

Головний лікар Сергій ПОБИВАЙЛО доповів про необхідність затвердження штатного розпису КП "Кролевецька лікарня" Кролевецької міської ради в новій редакції, у зв’язку з тим, що лікарня знову буде надавати послугу лікування хворих з COVID-19.

Фото без опису

Заступник міського голови В’ячеслав ЖОВТЯ зачитав проект рішення «Про припинення МКП "ЗДОРОВ'Я" в результаті ліквідації». Фактично це злиття двох спортивних закладів – МКП "ЗДОРОВ'Я" та ДЮСШ «ОЛІМП» з метою їх оптимізації та приведення до однієї організаційно-правової форми. Всі послуги МКП «ЗДОРОВ'Я» , надалі надаватимуться ДЮСШ «Олімп».

Фото без опису

Також були розглянуті питання про передачу в оренду об'єктів нерухомого майна, продовження оренди об'єктів нерухомого майна, взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, виключення жилого приміщення з числа службового, надання громадянину кімнати в гуртожитку, внесення змін до інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, про внесення змін до складів комісій, про видалення дерев, встановлення плати за послуги КП "ЦЕНТРАЛЬНИЙ РИНОК", тощо.

Фото без опису

Після засідання виконавчого комітету старости сільських населених пунктів громади залишилися та мали змогу обговорити всі питання з керівництвом міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь