A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

«Казка про дивовижну яблуню» Оксани ДУМАНСЬКОЇ.

Дата: 18.02.2022 11:02
Кількість переглядів: 1216

Фото без опису

Наша громада багата талановитими людьми. Їхній творчий доробок захоплює своїм різнобарв’ям і унікальністю. Ми завжди радіємо успіхам та досягненням наших земляків і пишаємося ними.

Сьогодні запрошуємо у дивосвіт української письменниці, перекладачки, доцентки кафедри видавничої справи і редагування Української Академії друкарства, членкині Національної Спілки письменників України Оксани ДУМАНСЬКОЇ.

Оксана Іванівна народилася в селі Локня, що на Кролевеччині. Виховувалася, як іронічно розповідає сама письменниця «не в дитячому садочку, а на шкільному подвір’ї (батько працював директором школи у селі Тулиголове). Останні три десятки літ мешкає і продовжує творити у Львові.

Наша землячка є авторкою книжок для дорослих і дітей. Письменниця стала відомою завдяки книжкам «Графиня з Куткора», «Спосіб існування білкових тіл» (у перевиданні – «Школярка з передмістя»), «Оповідки з жіночої торебки», «Романи на одну ніч», «Хроніки пригод Гєня Муркоцького» та «Дитя епохи».

Оксана Думанська також є авторкою психотерапевтичних оповідок серії «Казка-не казка, а батькам підказка», химерного роману «Вір – не вір, та не кажи: брешеш!» і збірки оповідань «Миколчині сни».

У 2022 році народилася «Казка про дивовижну яблуню» для дітей молодшого та середнього віку і стала своєрідним сюрпризом для кролевчан. Замовити цю чудову книжку можна, відвідавши сторінку Оксани ДУМАНСЬКОЇФото без опису

У цій книжці втілилася містична версія з'яви яблуні на Кролевеччині, що сама по собі цілий яблуневий сад. Казка зацікавлює, захоплює і зворушує серця, єднаючи всі покоління історичним минулим нашого краю.

Тож запрошуємо усіх бажаючих до казкового світу Оксани ДУМАНСЬКОЇ.

А Вас, Оксано Іванівно, ми будемо раді бачити на нашій мальовничій, рушниковій Кролевеччині.


Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь