Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

МІГРАЦІЙНА СЛУЖБА ВІДНОВЛЮЄ РОБОТУ СЕРВІСУ «ЕЛЕКТРОННА ЧЕРГА»

Дата: 27.05.2022 15:37
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

Наразі до сервісу підключені окремі територіальні підрозділи у місті Києві та 16 областях України: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська

З допомогою сервісу зараз можна записатися в електронну чергу лише для подачі документів на оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Про будь-які зміни у роботі сервісу, а також інформацію про підрозділи ДМС, підключені до «Електронної черги», обов’язково повідомлятиметься на офіційному веб-сайті та на офіційній сторінці ДМС у соцмережі Facebook.

В Україні триває війна, тому фахівці ДМС просять з розумінням поставитися до того, що сервіс працює не у всіх регіонах та підрозділах ДМС, а також до можливих затримок під час обслуговування, пов'язаних з безпековою ситуацією, повітряними тривогами, змінами у графіку тощо.

За матеріалами: https://www.kmu.gov.ua/news/dms-vidnovlyuye-robotu-servisu-elektronna-cherga


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь