Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів Кролевецької міської ради з питань забезпечення життєдіяльності громади

Дата: 09.01.2023 11:10
Кількість переглядів: 569

Фото без опису

Сьогодні, 9 січня Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів Кролевецької міської ради з питань забезпечення життєдіяльності громади.

❗️За результатами наради, дав відповідні доручення:

👉Забезпечити контроль за дотриманням теплового режиму у закладах освіти, в яких розпочалися заняття після канікул.

👉При аварійному чи спеціально аварійному вимкненні електропостачання – максимально використати всі необхідні можливості і засоби (генератори), намагатися забезпечити теплом заклади охорони здоров’я, освіти, та культури.

👉При настанні несприятливих погодних умов (випадання снігу, ожеледиця) проводити розчищення, посипання протиожеледною сумішшю доріг, тротуарів, автобусних зупинок, пішохідних переходів.

👉За минулу неділю захворюваність на COVID-19 серед населення нашої громади є стабільною і низькою, але збільшується захворюваність на грип та ГРВІ. Прохання до жителів Кролевеччини: дотримуватись профілактичних заходів, користуватися масками, антисептиками.

👉Контроль за благоустроєм та санітарним станом у населених пунктах нашої громади: прибирання та вивіз сміття, утримання кладовищ.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь