Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У бібліотечних закладах Кролевеччини проводяться заходи присвячені Дню сім‘ї

Дата: 15.05.2023 14:15
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

«Щаслива родина – душа України»

Сім’я була і залишається берегинею людських цінностей, джерелом любові, поваги та прихильності. З сім’ї починається життя людини, вона надає нам відчуття захищеності, стабільності та твердого ґрунту під ногами. Це люди, які завжди тебе чекають, підтримають і допоможуть. Як міцно гілка зростається з стовбуром, що її не відламати, так і родина, ніколи не ослабне, поки будуть передаватися з покоління в покоління сімейні традиції, свята, родинні реліквії та обереги.

Сім’я – це не тільки рідні, родичі. Бібліотечна родина – це наші постійні користувачі, які приходять до бібліотеки поспілкуватися, поділитися своїми успіхами та проблемами. З нагоди Міжнародного дня сім’ї ми запросили користувачів до бібліотечної кав’ярні «Щаслива родина – душа України». За чашкою запашної кави говорили про сімейні цінності, пригадували незабутні моменти спілкування у дружньому колі бібліотечної родини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь