Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Колевеччина – Херсонщині: допомогу з Кролевецької міської територіальної громади відправили постраждалим в Херсонській області.

Дата: 15.06.2023 10:43
Кількість переглядів: 378

Фото без опису

Кролевеччина продовжує допомагати та підтримувати мешканців Херсонщини, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС. Сьогодні відправили чергову вантажівку з гуманітарною допомогою. Це продукти харчування, засоби гігієни, корм для тварин та багато іншого. На зібрані кошти в сумі 16 тис 100 грн. придбано та передано пральну машину та сушарки для одягу.

💛💙 Хочу зазначити, що українці не раз показували усьому світу, наскільки згуртовані. Наша громада зібрала цей гуманітарний вантаж всього за три дні! Кролевчани, ви – неймовірні!

🤝 Дякую підприємцям, соціально відповідальному бізнесу за оперативну роботу зі збору допомоги, а також всім-всім небайдужим мешканцям нашої громади. Зокрема, Кролевецькому комбікормовому заводу, ПП «Ярослав», Кролевецькому ліцею №5, ДНЗ №9, Центру надання соціальної допомоги, Інклюзивно-ресурсного центру, ЦНАПу, Центру зайнятості, Краєзнавчого музею, ФОП Срібранець, ПП «Камінське», ФОП Коростильов, магазину «Народний», а також Мутинській та Литвиновицькій громадам.

🤝 Окремо дякую волонтерам Гуманітарного штабу при Кролевецькій міській раді, працівникам Центру соціального захисту , які всі вихідні приймали допомогу, комплектували та проводили вантажні роботи.

💪 Наша сила в єдності! Наша згуртованість додає бойового духу та впевненості у перемозі. Ми сильні разом! Все буде Україна!🇺🇦

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=6342357092546817&set=pcb.6342362159212977


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь