Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ьогодні, 29 липня, Кролевецька громада провела в останню путь свого Героя, воїна з незламною волею, витримкою та мужністю, бійця Сил Спеціальних Операцій ЗСУ, захисника України Віктора Олександровича БОНДАРЕНКА.

Дата: 29.07.2023 16:23
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

Розділити біль непоправної втрати з рідними та вклонитися памʼяті Героя, прийшли друзі, бойові побратими, представники влади та усі, хто його знав.

Остання дорога для Героя була встелена квітами…живий коридор і сльози горя та відчаю, яких ніхто не стримував.

☑️Віктор Олександрович був люблячим чоловіком, добрим і турботливим батьком для своїх доньки і сина, поважав своїх рідних і близьких, був вірним другом, дуже любив свою Батьківщину🇺🇦

☝️Тому, з початком повномасштабної війни, Віктор одним із перших взяв до рук зброю і став до лав добровольчого формування територіальної оборони громади, щоб захистити свій дім, рідних, друзів, знайомих, громаду.

☑️Після мобілізації з квітня 2022, відважно проходив військову службу у частині Сил Спеціальних Операцій ЗСУ, учасник бойових дій під Бахмутом.

☑️Поховали Захисника України з усіма військовими почестями на Алеї Пам’яті й Надії. В мить прощання з Героєм звучав Державний Гімн України. У пам'ять про полеглого Воїна пролунав військовий салют. Сину загиблого Героя бойові побратими вручили Прапор військової частини у якій він служив і захищав Україну.

🇺🇦Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=601660378750581&set=pcb.601660652083887


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь