Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Вихованці Центру позашкільної освіти долучилися до участі у Всеукраїнській дитячо-юнацькій еколого-патріотичній грі «Паросток».

Дата: 06.10.2023 15:49
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

5 жовтня вихованці еколого-натуралістичного напряму Центру позашкільної освіти долучилися до участі у Всеукраїнській дитячо-юнацькій еколого-патріотичній грі «Паросток», основними завданнями якої є формування нового покоління українців, що діють на основі національних та європейських цінностей, виховання громадянина, патріота України з активною громадянською позицією, вшанування пам’яті – захисників України.

В процесі спортивно-інтелектуальної командної гри юннати мали змогу віднайти та розкрити генетичний код нації, розвиваючи при цьому свій творчий потенціал, вміння орієнтуватися в різноманітних ситуаціях. Юні патріоти спілкувалися з учасниками заходу, працювали в команді, поглиблювали знання про рідну країну, підвищували мотивацію до вивчення природничих наук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь