Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА КРОЛЕВЕЧЧИНІ ВІДКРИВСЯ ПРОСТІР ВІЛЬНОГО СПІЛКУВАННЯ!

Дата: 14.02.2024 20:28
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Сьогодні, 14 лютого, відбулась приємна подія - в приміщенні Центру культури відбулось відкриття Простору вільного спілкування Free-time hall.

Це стало можливим за участі Кролевецької міської територіальною громади в Міжнародному проєкті «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад» був отриманий грант 444 тис.грн. на придбання мультимедійного комплексу.

Простір відкритий для всіх, адже тут можна знайти заняття на будь-якій смак, для будь-якого віку: дітей, молоді, відвідувачів молодіжних хабів, дебатного клубу, університету третього віку, осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, громадських організацій. У приміщені тепло, є укриття, а отже відвідувачі можуть безпечно спілкуватися, допомагати нашим Захисникам, займатися творчістю, опановувати нові технології в облаштованому сучасним телевізійним, музичним, комп’ютерним обладнанням.

Відкриття Простору - це тільки перший етап реалізації проєкту. Попереду ще багато роботи…

Щиро дякую Міжнародній організації з міграції (МОМ) та Уряду Канади за можливість створити в нашій громаді такий важливий та потрібний простір для вільного спілкування. А також команді працівників міської ради: В’ячеславу Жовті, Тетяні Харитоновій, Ігорю Гуменюку, Ользі Романенко за активну та результативну участь у реалізації цього проєкту.

Вдячний за музичний супровід заходу «Смайлам» і їх керівнику Аллі Теслик та музичній студії New-youth, керівник Ніна Федоренко.

Запрошуємо вас до Простору вільного спілкування, чекаємо на ваші ідеї та пропозиції, і працюємо далі…

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН 

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=7238679612914556&set=pcb.7238689092913608


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь