Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У січні-лютому 2024 року 24 дитини Кролевецької міської територіальної громади оздоровилися у Комунальному некомерційному підприємстві "Закарпатський обласний дитячий санаторій "Малятко", який комплексно проводить лікування, профілактику та реабіліта

Дата: 16.02.2024 11:07
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

П’ятиразове харчування, апаратна фізіотерапія, терапевтичні вправи та масаж, верхова їзда на конях, реабілітація, а також різноманітні заходи, спрямовані на спілкування, творчість, оздоровчу фізкультуру – все це було доступне для наших дітей. Щодня з дітьми працювали психологи, які проводили тренінги з елементами арт-терапії. Керівництво та колектив санаторію «Малятко» докладав всіх зусиль для того, щоб перебування дітей на оздоровленні в закладі було максимально цікавим та корисним.

Протягом оздоровлення школярі здійснили цікаві екскурсії в Мукачівський замок, бункер "Лінія Арпада", Ужгородський замок, музей під відкритим небом "Старе Село", парк Шенборна "Воєводино".

Батьки і діти Кролевецької громади вдячні керівництву Сумської обласної ради, колективу санаторію "Малятко" за надану можливість відпочити групі дітей у Закарпатській області.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=345389991808414&set=pcb.345390311808382


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь