Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

УВАГА❗️У ЗВʼЯЗКУ З ПЕРЕПІДКЛЮЧЕННЯМ АБОНЕНТІВ ДО НОВОГО ВОДОГОНУ ТИМЧАСОВО БУДЕ ВІДСУТНЄ ВОДОПОСТАЧАННЯ В ДЕЯКИХ МІКРОРАЙОНАХ І ВУЛИЦЯХ КРОЛЕВЦЯ.

Дата: 17.06.2024 16:58
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

В зв’язку з реконструкцією водопровідної мережі по вулиці 8 Березня міста Кролевець, буде проводитись перепідключення абонентів до нової мережі. Як наслідок буде відсутнє централізоване водопостачання з 8.00 год. 18.06.2024 по 20.06.2024 в значній частині міста. Прохання запастись водою мешканцям міста за вказаними вулицями та мікрорайонами: площа Миру, проспект Миру, бульвар Шевченка, вулиця 8 Березня, вулиця Воїнів-Інтернаціоналістів, мікрорайон Подолово, мікрорайон Андріївка, мікрорайон 2-ї школи, вулиця Рушникова, вулиця Спортивна, мікрорайон Підстанції та Гайового ставка, мікрорайон Лісгоспу та вулиці Гетьманської, частково вулиця Виноградова та вулиця Лесі Українки.

Водопостачання буде відновлюватись поступово, без попередження.

Дякуємо за порозуміння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь